Snelmenu

Wat zeggen anderen over mij

Ingezonden reacties van mijn klanten

Karen van der Heijden

2 weken suiker challenge gedaan om erachter te komen of mijn klachten (fibromyalgie) en opvliegers zouden verminderen. Ik kreeg meer energie en de opvliegers werden aanzienlijk minder. Leuke bijkomstigheid was dat ik ook 2 kg afviel! De begeleiding van Hanneke was super! Nu voor mezelf een goeie balans zien te vinden, iets minder streng maar zeker met weinig suiker!

HIER kun je recensie op Facebook teruglezen.

Anoniem

Naar aanleiding van de (online) begeleiding gedurende 2 weken: “Ik heb me aangemeld omdat ik geïnteresseerd ben in gezond eten en ik zelf het idee had dat ik nog wat kon veranderen aan mijn eetpatroon. Daarnaast zou ik het fijn vinden om een paar kilo af te vallen. De begeleiding heb ik als fijn ervaren. Vooral de informatie die Hanneke mij heeft gestuurd heeft me aan het nadenken gezet. Je krijgt inzicht in de ingrediënten van producten. Ook vond ik het fijn om recepten te ontvangen. Daar kun je gelijk mee aan de slag en dan weet je zeker dat je goed bezig bent. Helaas heb ik nog niet het resultaat geboekt wat ik wilde. Dit lag zeker niet aan Hanneke, maar aan mezelf. Ik wil het daarom binnenkort toch weer oppakken”.

Petra

Hanneke neemt je mee in de wereld van voeding. Hoe kan jij nou wel lekker eten maar dan zonder al die toegevoegde suikers? Hanneke weet raad. Geduldig en vol passie vertelt ze je hoe je dat kan doen, en wat voor invloed dat heeft op je gezondheid. Echt een aanrader! Zie HIER het Facebookbericht.

M.B.

M.B. meldde zich ook voor de 2 weekse (online) begeleiding. Deze reactie mocht ik noteren: “Ik ben me ervan bewust dat ik teveel suiker eet en drinkt. De online begeleiding van Hanneke vond ik heel goed, duidelijk en to the point. Goed uitgelegd en niet vlug, vlug. Helaas heb ik er nog niet veel mee gedaan vanwege persoonlijke omstandigheden en ik merk heel duidelijk dat ik door emoties keuzes maak die ik eigenlijk niet wil maken”.

Klara Peerboom

Klara heeft zich 2 weken (online) door mij laten begeleiden. Dit vertelt zij: “De reden om me aan te melden was dat ik een stabiel gewicht wilde houden en gezond wilde eten zonder suiker. De berichten die ik van Hanneke kreeg en die zij op haar (besloten) Facebookpagina plaatste waren heel leerzaam! Ik weet nu beter waar overal suiker in verborgen zit, ook in producten waar je het niet van verwacht. Ook let ik nu veel beter op en herken de verschillende benamingen van suiker. Omdat ik me hier nu meer bewust van ben, wil ik hiermee doorgaan. Het is wel een kwestie van wennen”.

M.T.

M. meldde zich om gedurende 2 weken online door mij begeleid te worden. Dit is haar ervaring: “Na een intensieve behandeling in het ziekenhuis was ik 9 kilo aangekomen en ik voelde me erg opgeblazen. De oproep van Bewust zonder Suiker/Hanneke kwam op het juiste ogenblik voorbij! De eerste week verliep erg prettig en na de tweede week dacht ik….. is het al klaar? Hanneke geeft snel antwoord op mijn vragen. Het resultaat is uiteindelijk dat ik alle etiketten lees voordat ik iets in mijn winkelwagentje stop en ik verbaas me erover waar allemaal suiker of afgeleiden in zitten! Inmiddels ben ik in 7 weken ruim 6 kilo afgevallen. Sta nu wel stil. Ik geniet inmiddels van het eten van een salade met alleen verse ingrediënten, evt. met wat olie of goede mayonaise en natuurlijk zo min mogelijk suiker! Ik heb geleerd dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn. Gewoon eenvoudige recepten, puur eten en dat ik alles wat er op mijn bord ligt, kan herkennen”.

Jannie

Jannie heeft een paar eenvoudige tips gekregen om van haar maagzuur af te komen en dit schrijft zij: ‘ik ben van het maagzuur af!!!’ op Facebook.

Bertina

Hanneke heeft mij op weg geholpen met het oppakken van een nieuw eetpatroon. Geen suikers en verkeerde koolhydraten meer. Geen gebruik meer maken van alle bekende kant-en-klare pakjes. Het is gelukt! Mijn concentratievermogen is enorm vooruitgegaan en er zijn langzaam maar zeker ook kilo’s verdwenen! Fijne begeleiding, luisterend oor, veel advies en inspiratie voor recepten en advies over producten. Samen met mijn gezin zijn de 3 maaltijden veranderd in gezonde maaltijden welke eenvoudig samengesteld kunnen worden. We zijn goed op weg en gaan er zeker meer en meer onze eigen gewoontes van maken.

Marrie Bosch-van Kalkeren

Het was ff een omschakeling, maar wel met het nodige resultaat! Doordat ik het heel benauwd had en last van mijn darmen, adviseerde Hanneke om te starten met een glutenvrij, lactosevrij en suikervrij voedingspatroon. Met haar goede begeleiding is dat gelukt. Ik voel me fitter, heb meer energie en ben meer dan 10 kg afgevallen en zo’n 3 maten kleiner in kleding. Geen behoefte aan zoetigheid meer. Echt, het is de moeite waard, een dikke 8!

Marrie heeft een uitgebreide recensie op Facebook geschreven, lees die HIER. en later nog een extra bericht om te vertellen dat ze van haar astma medicatie af is, lees HIER.

Yvonne

Al ruim anderhalf jaar ben ik bezig om bewust te kijken welke voedingsmiddelen ik eet, ik kwam erachter dat ik toch echt suiker verslaafd was..ik volg verschillende personen via Facebook waar ik van kan leren. Laat Hanneke (mijn zus) die al jaren bezig is met voeding, nu de opleiding hebben gedaan via Carola van Bemmelen, die ik ook volg op Facebook. Mijn blijdschap was groot, nu kan ik gewoon met vragen bij Hanneke terecht, samen even door de Jumbo gelopen, ik wilde wat praktische dingen weten over producten. Inmiddels ben ik 12 kilo kwijt door bewust te kijken wat ik eet. Natuurlijk neem ik nog wel eens een gebakje of ijsje, en ik geniet daar ook van. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik van mijn suiker verslaving af ben. Daar ben ik al heel blij mee  Ook fijn dat ik nu bepaalde producten bij Hanneke kan kopen. Hanneke is een enthousiaste vrouw met passie voor haar werk, en wil je graag laten ervaren hoeveel voeding met je kan doen. Ik kan volmondig zeggen dat het mij goed doet , niet altijd even gemakkelijk maar dat heeft zijn tijd nodig.

Lees HIER de Facebook recensie

Arianne Roelofsen-Knoop

Via Hanneke de Sugarchallenge gedaan. Ik was echt suiker verslaafd en ervoer hierdoor veel lichamelijke ongemakken. Nog niet 100% van mijn suiker verslaving af maar wel op de goede weg! Hanneke is een fijn persoon met een luisterend oor! Was altijd bereikbaar voor vragen en/of onduidelijkheden. Hanneke nogmaals bedankt!

Lees HIER de Facebook recensie

Wil je ook een reactie laten plaatsen? Vul dan onderstaand formulier in en stuur het naar me op! Ik hoor graag van je.

Review

  • Geef hier aan of je volledige naam vermeld mag worden. Je kunt ook aangeven dat je review anoniem geplaatst moet worden.

“De advisering van Hanneke Hasselaar is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.”

(c) Bewust zonder Suiker-KvK 65284542 | Design and Development by Danny Vermeeren & KJSwebdesign | Fotografie door Yvonne van den Hatert