Snelmenu

Kennismakingsgesprek

Bewust zonder Suiker_Hanneke Hasselaar

Wat fijn dat je wilt kennismaken met mij, Hanneke van Bewust zonder Suiker!

Ik hoor graag van je wat je nieuwsgierigheid heeft gewekt en waarom je wilt kennismaken. Het werkt als volgt: een kennismakingsgesprek kost € 25,=. Als je hierna besluit om niet verder met me te werken, dan is dit helemaal OK! Besluit je om voor korte of langere tijd mijn hulp in te schakelen, dan breng ik die € 25,- in mindering op het vervolgtraject.

Nadat je onderstaand formulier, liefst zo uitgebreid mogelijk, hebt ingevuld en verzonden neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan een afspraak om te kijken waarmee en hoe ik je kan helpen.

Een hartelijke en suikerbewuste groet van Hanneke.

Kennismakingsgesprek

  • Met het achterlaten van mijn gegevens geef ik toestemming aan Bewust zonder Suiker om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.
  • Hoe uitgebreider je hier antwoordt, hoe beter ik kan bepalen hoe ik je kan helpen!
  • Het kennismakingsgesprek kan telefonisch, via skype of bij mij in Lienden plaatsvinden. Wil je a.u.b. aangeven wat je voorkeur is? Dan maken we z.s.m. een afspraak!

“De advisering van Hanneke Hasselaar is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.”

(c) Bewust zonder Suiker-KvK 65284542 | Design and Development by Danny Vermeeren & KJSwebdesign | Fotografie door Yvonne van den Hatert