Snelmenu

Met de Broodmixen van Noets op de GEZONDHEIDSBEURS in Lienden op 21 oktober 2017

Bewust zonder Suiker_Noets veelzijdig gezond

NOETS

Heb je al gehoord van ‘Noets’? Noets is een bedrijf dat een aantal heerlijke, kant-en-klare broodmixen, vol met noten, zaden, pitten, zemelen en vruchten, heeft bedacht. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en onbewerkt. Daarnaast zijn de mixen zeer eenvoudig te bereiden! Kneden of laten rijzen is niet nodig. Alleen water, olie en evt. zout toevoegen en het kan zo, in een cakeblik of broodvorm, de oven in. Hoe makkelijk wil je het hebben?!

VIJF BROODMIXEN

Er zijn 5 broodmixen:

  1. Naturel Broodmix
  2. Goji-Cranberry
  3. Actief
  4. Peulder Broodmix met Brandnetel
  5. Dadel-Vijgen Broodmix

Meng de mix met 400 ml. water, olie en evt. zout. Bak 60 minuten op 170°C en klaar is kees. Het is ook mogelijk om zelf je eigen ingrediënten toe te voegen als extra kruiden, rozijnen, vruchten, vlees, kip of een ei. Probeer het lekker uit en kijk op de website van NOETS voor nog meer inspiratie.

TWEE ONTBIJTMIXEN

De volgende ontbijtmixen zijn er:

  1. Noetsli Havervlokken Naturel Ontbijtmix
  2. Noetsli Havervlokken Vruchten Ontbijtmix

Deze ontbijtmixen zijn heerlijk over je yoghurt of kwark. Rijk gevuld en natuurlijk zonder suiker!

TWEE CAKEMIXEN

  1. Chokos Cakemix
  2. Frisse Cakemix met Kurkuma en Vanille

Deze mixen heb ik nog niet in mijn assortiment opgenomen. Ze bevatten wel kokosbloesemsuiker!  Verder zijn ze te bereiden zonder boter of eieren.

OVERIGE PRODUCTEN

Verder heeft NOETS nog een paar theesoorten, kokosbloesensuiker, zout en apart verpakte noten, zaden, pitten en vruchtenstukjes te koop. Voorlopig neem ik die nog niet op in mijn assortiment. Mocht hier veel vraag naar zijn/komen, dan kan dit nog komen. Tot die tijd kun je het gewoon bij hen rechtstreeks bestellen.

Mijn webshop is speciaal voor mensen die hun bestelling doorgeven en betalen, AFHALEN in LIENDEN (op afspraak). Versturen kan ook, maar daar zijn kosten aan verbonden. Kijk gerust eens rond of houd mijn website en Facebook in de gaten, dan kun je me ook bezoeken als ik op een markt sta. Op 21 oktober op de Gezondheidsbeurs in Lienden.

Vind je het leuk om af en toe iets van me te horen? Schrijf je dan hierna in voor mijn 7 daagse email serie met Groente Inspiratie Recepten!

7 dagen GROENTE in de hoofdrol

Ben je op zoek naar INSPIRATIE om MEER GROENTE te eten? Schrijf je dan in om 7 DAGEN lang, elke dag 2 RECEPTEN met groente in de hoofdrol van me te ontvangen!

, ,

“De advisering van Hanneke Hasselaar is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.”

(c) Bewust zonder Suiker-KvK 65284542 | Design and Development by Danny Vermeeren & KJSwebdesign | Fotografie door Yvonne van den Hatert