Snelmenu

DE SUIKERVRIJE UITDAGING

Bewust zonder Suiker_Bewust kiezen

Besloten Facebookgroep

Op 29 mei 2017 ben ik een  besloten Facebookgroep ‘De Suikervrije Uitdaging‘ gestart. In deze groep DAAG ik je UIT om zo GEZOND mogelijk te eten en drinken. Mijn uitgangspunt is om de suiker en snelle koolhydraten zoveel mogelijk te laten staan.
 
Je kunt dit in je eigen tempo doen, elke keer een stapje, maar als je sneller wilt, neem dan gerust contact met me op!
 
Ik werk met programma’s van de Sugarchallenge en binnenkort ook met het programma van de EetLijn. Allebei de programma’s zijn gebaseerd op de orthomoleculaire visie en hebben als doel om je met gezonde voeding zo fit, vitaal en bruisend mogelijk te maken met een voor jou gezond en stabiel gewicht. Vooral na je 45e levensjaar!
 
Er worden echt prachtige resultaten mee behaald. Klachten en kwalen als ‘altijd moe, geen energie meer hebben, hoofdpijn, spierpijn, buikklachten, huidklachten’ verminderen en zelfs mensen met diabetes type 2, hoog cholesterol, reuma en hardnekkig overgewicht boeken opzienbarende verbeteringen!
 
Regelmatig zal ik iets delen over een bepaald onderwerp waar je mee te maken kunt krijgen of waar veel vragen over zijn. Ga het gewoon proberen en ik help je zo goed mogelijk. Het allerleukste vind ik de interactie met jullie, dus het reageren op jullie vragen, twijfels en problemen die je ervaart omtrent gezond, suikervrij of suikerbewust eten/drinken.

In deze Facebookgroep DAAG IK JE UIT om zoveel mogelijk ZONDER SUIKER te eten en drinken. Omdat ik gemerkt heb dat veel mensen hier wel mee willen starten, maar niet goed weten hoe te beginnen, wil ik je helpen. Ik zal regelmatig informatie delen en vragen beantwoorden. Instappen kan op elke dag en wanneer jij er klaar voor bent ga je de uitdaging aan. Je doet het voor jezelf!  Ga het gewoon proberen en ik help je zo goed mogelijk. WIE DOET ER MEE? Nodig ook gerust anderen uit, hoe meer zielen hoe meer suikervrije vreugde!

Suikerzoete problemen

Onlangs heb ik veel reacties gekregen, via mijn Suiker Schrijfsels, op mijn vraag over de grootste problemen die ervaren worden met suiker. Een opsomming:

  • Onweerstaanbare verleiding
  • Overal zit suiker in
  • Sterke link met emoties
  • Je wordt er (te) dik van
  • Je wordt er moe en lusteloos van
  • Veel andere (milde) klachten en kwalen
  • Depressie
  • Sterk besef dat het niet goed is voor je gezondheid

Problemen kunnen opgelost worden

Voor elk probleem is er een oplossing te vinden! Soms ligt zo’n oplossing voor de hand, een andere keer moet je wat langer zoeken en heb je wat hulp nodig. Deelname aan mijn Facebookgroep kan wellicht bijdragen aan jouw probleem met suiker. Ik houd ervan om mensen hiermee te helpen en ik spreek uit ervaring. Na een jarenlange zoektocht kan ik nu wel zeggen dat ik 80-90% een suikervrij voedingspatroon heb. Dat betekent dat er zeker ruimte is om af en toe nog te genieten van iets zoets, maar dat doe ik dan heel BEWUST. Daar KIES ik dan voor en dat is ZO FIJN! Het voelt VRIJ, rustig, ontspannen en stabiel. VRIJ, omdat ik me niet meer laat verleiden door dat zoete goedje en ook niet door de reacties van andere mensen of mijn emoties. Ik maak nu heel bewust bepaalde keuzes. Omdat ik geleerd heb en heel goed besef dat suiker funest is voor mijn goede gezondheid. Ik heb maar één lichaam en daar wil ik zo goed mogelijk voor zorgen. Het geeft ook RUST en STABILITEIT omdat ik voldoende en langdurig energie krijg door de juiste voeding te nemen. Mijn gewicht is eindelijk in balans en stabiel.

Nog meer oplossingen

Omdat ik het zo fijn vind om andere mensen te helpen die problemen ervaren om normaal en gezond te eten en drinken, ben ik mijn bedrijf gestart. Ik heb inmiddels geleerd en ervaren hoe dit in de praktijk werkt en vooral hoe je suiker kunt herkennen/vervangen en andere voedingsgewoontes kunt aanleren. Want daar gaat het om: nieuwe gewoontes aanleren. Dat is vaak lastig. Daar houden de meeste mensen over het algemeen niet zo van. Wat je kent is vertrouwd, kost geen energie en is makkelijk. Je weet precies hoe iets werkt en doet dingen op de automatische piloot. Maar ja, als je gaat beseffen dat je toch iets moet veranderen omdat je problemen ervaart, dan ga je op zoek. Hoe doe je dat dan? Ga je het helemaal zelf uitzoeken en wil hier hulp bij? De keuze is aan jou.

Als je denkt dat ik je wellicht kan helpen, dan kun je, om te beginnen, lid worden van de Facebookgroep. Maar misschien is dit niets voor je en wil je iets anders. Ook dat kan. Als je wat rondkijkt op mijn website, zul je verschillende programma’s vinden waarmee ik je wil helpen. Kijk eens of er iets bij zit wat je aanspreekt. Wil je meer informatie, stuur me een bericht en dan kijken we samen hoe ik je kan helpen. Er is altijd een programma op maat wat bij jou past!

Ga je het toch eerst zelf proberen?

Daar ben je vanzelfsprekend helemaal VRIJ in! Het is al SUPER dat je goed voor jezelf wilt zorgen. Vind je het toch fijn om regelmatig iets van me te horen? Schrijf je dan hierna in voor mijn 7 daagse mailserie met Groente Inspiratie Recepten.

Je kunt ook GRATIS lid worden van mijn besloten Facebookgroep DE SUIKERVRIJE UITDAGING. Daar deel ik regelmatig tips en informatie en kun je mij al je vragen stellen. De uitdaging is om, als je voor jou voldoende informatie hebt, eens te proberen suikervrij te gaan eten en drinken. Zo kun je ervaren hoe dit werkt. Je bent van harte welkom!

7 dagen GROENTE in de hoofdrol

Ben je op zoek naar INSPIRATIE om MEER GROENTE te eten? Schrijf je dan in om 7 DAGEN lang, elke dag 2 RECEPTEN met groente in de hoofdrol van me te ontvangen!

, , , , ,

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
avatar
wpDiscuz

“De advisering van Hanneke Hasselaar is uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.”

(c) Bewust zonder Suiker-KvK 65284542 | Design and Development by Danny Vermeeren & KJSwebdesign | Fotografie door Yvonne van den Hatert